Juhu... Prišli ste na pravo stran. Našli boste vse za osebna praznovanja, kakor tudi za poslovne organizirane zabave.

Baloni ... baloni ... baloni ...

Baloni nekoliko drugače. Želite elegantne balone, poročne balone, igrive balone, zabavne balone, rojstnodnevne ali tematske balone?

Balone, ki so naš osnovni material pri dekoracijah, vam pripravimo drugače, kot ste jih poznali do sedaj. Iz balonov kreiramo zgodbe. Prilagodimo se na dogodek in vam le-tega popestrimo in okrasimo s čudovitimi baloni različnih velikosti, barv, oblik in materialov.

Z baloni si boste zagotovo polepšali praznovanje.

Dekoracije

Pri dekoraciji prostora izrazimo svojo domišljijo in ustvarimo pravljico. Užitek dela se odraža v končnem izgledu.

Dekoriramo velike hale, šotore, izložbe, gostišča, domove, skratka še tako povprečen prostor preuredimo v eleganten in sanjski ambient za dobro počutje.

Najpogostejši material so baloni po želji pa uporabimo tudi druge materiale. Prilagodimo se prostoru in ustvarimo dobro vzdušje ter končni namen.

Animacije

Kjer je zabava, tam smo mi. Praznovanja so najlepši trenutki v življenju, zato jih imamo vsi radi.

Praznujemo ob rojstnih dnevih, praznovanje ob obletnicah, praznična poroka, praznovanje ob otvoritvah, itd. Zraven kulinaričnih užitkov in glasbe vam praznovanje popestrimo z baloni in s simpatičnimi animatorji.

Animacije, ki so lahko tematske vključujejo zabavne čarovnije, ples, banse, povezovanje programa in vse kar spada k veselemu druženju. Praznovanja s čarodejem in animatorko za otroke in za odraslo publiko.